Träffar på veckodagarna istället

Hej!

Nu har vi inte bestämt något datum för nästa fikaträff då vi bara var två stycken och fikade idag. Men vi skulle iaf gärna träffas på veckodagarna istället för på helgen nu när våra knoddisar har kommit. Dels är det mindre folk på stan och sedan så är helgerna lite heliga då knodisarnas pappor är lediga.

Vi hade planer på att gå en sväng på Familjens Hus och kika hur det ser ut där och kanske fika där nästa gång som vi träffas. Inget datum är bestämt ännu,  men de som vill får följa med. (Skriv gärna en kommentar om ni ev vill hänga på.)

Återkommer med datum.


//ErikaMamma/preggoträff- Söndagen den 31/10 kl 13.00 på Café del Mar (Nya gallerian)

Då kör vi en mamma/preggoträff på Café del Mar

Tid: 13.00
Plats: Café del Mar
Datum/dag:31/10 Söndag

Då lite fler har fått sina knoddisar så kommer vi förmodligen att köra träffar på veckodagar istället.Och som vanligt så är alla välkomna!

Sojnes!

//Erika

Mammaträff- Söndagen den 24/10 kl 13.00 på Café del Mar (Nya gallerian)

Då kör vi en mamma/preggoträff på Café del Mar.

Tid: 13.00
Plats: Café del Mar
Datum/dag:24/10 Söndag

Hoppas att vi blir några stycken som kan komma! :) Är det så att någon tycker att just söndagar är en dålig dag att träffas på så är det bara att hojta så kan vi säkert styra upp fika någon annan veckodag istället.

Och som vanligt så är alla välkomna!

Sojnes!

Tänkte även höra om det kanske är någon som vill hjälpa till att hålla i det administrativa? Typ skicka mail och uppdatera den här bloggen och så?

//ErikaFika på söndag?

Hej! Verkar som att många tyckte att söndag var en bra dag?
Vad tror ni om att vi styr upp en träff Söndagen den 24:e, typ kring 13.00?

//E

Fika?

Hej!

Har det blivit någon mer fikaträff eller ebbade hela grejjen ut?

Jag råkade ju få barn lite för tidigt så jag har inte haft möjlighet att uppdatera bloggen eller kolla mailen. Så är det någon som är intresserad av att köra på lite mamma/gravidfika snart igen så är det bara att hojta/skriva en kommentar/skicka mail så styr vi ihop något när det passar.

Mailadressen är: piteamammor2010@hotmail.se

//Erika

RSS 2.0